Lowcost полети София – Истанбул

Невероятно, но факт – от 1 септември турската нискотарифна авиокомпания „Пегасус“ ще извършва редовни полети Истанбул – София – Истанбул.

Полетите ще са два пъти дневно, като от Истанбул за София ще излитат в 06:00 ч. и 20:15 ч., а от София за Истанбул в 08:00 ч. и 22:15 ч.

Самолетите ще кацат и излизат от летище „Сабиха Гьокчен“, което е в азиатската част на Истанбул. Това евентуално би създало проблеми с предвижването до центъра, тъй като е отдалечено на около 40км. Ако сте били в Истанбул, няма как да не ви е направило впечатление огромните задръствания, особено в района на моста свързващ Европа с Азия. Но въпреки това със сигурност ще бъде по-удобно и приятно, отколкото 8-9 часовото пътуване с автобус от София и цирковете на Българо-Турската граница.


Вижте по-голяма карта

Компанията „Пегасус“ е със доста стабилни позиции на турския пазар. Имат десетки дестинации, предимно до Западна Европа, но така също и до Близкия Изток, както и вътрешни линии, на цени без конкуренция.

Очакваме с интерес по-нанатъчното развитие и обещаваме да ви държим в течение.Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Lowcost полети до Индия, Близкия Изток и Северна Африка | Usit Colours Blog - Самолетни билети, Почивки, Настаняване, Студентски бригади - 22. яну, 2011

    [...] през месец август Fly Pegasus отвориха първата си линия София – Истанбул, а по-малко от месец след това RyanAir откриха редовна [...]

Leave a Reply