RyanAir с нова дестинация – Пловдив – Милано

Нискотарифната авиокомпания Райънеър / Ryanair замени отменените полети от Пловдив до Барселона с нова дестинация от Пловдив до Милано – Бергамо. Това съобщиха от летище Пловдив.
След като от авиокомпанията съобщиха, че спират полетите до Барселона още преди да са започнали заради проблеми с новото каталунско правителство,  от летището в Пловдив обявиха, че очакват „Райънеър“ да предложи нова дестинация на мястото на провалената.
Полетите от Пловдив до Милано-Бергамо трябва да започнат на 7 май и ще се изпълняват два пъти седмично – във вторник и в събота. В същите дни „Райънеър“ лети до Лондон-Станстед.
Билетите за новата дестинация вече са в продажба и могат да бъдат резервирани във всеки от офисите на Юзит.
Към момента на стартиране на продажбите  цените започваха от 23.99 евро еднопосочно, а конкретно за датите 24 – 28 май офертата е изключителна – 6 евро за еднопосочен билет!
Другата нискотарифна компания, която превозва пътници по тази дестинация е Wizz Air, но от София. До Милано лети  българският превозвач „България ер“ и италианският национален превозвач Alitalia.
След стъпването на ирландската авиокомпания на летище Пловдив, потокът от туристи се е увеличил значително. В специално създаден за целта фонд, се събират средства за модернизиране на летището с оглед на по-доброто обслужване на пътниците и привличане на нови инвеститори.
Да се надяваме скоро на нови дестинации от пловдивското летище и все по-ниски цени на самолетните билети!
На добър път!Етикети: , , , , ,

No comments.

Leave a Reply